اخبار بازيگران زن ايراني : سحر قريشي : در تلويزيون رفيقبازي وجود دارد
تلويزيون بايد خط قرمزهايي كه شخصي است و در دين و عرف نيامده است را كاهش دهد. تلويزيون تنها به برخي از بازيگران اجازه بازي در سريالهاي تلويزيوني را ميدهد و گاهي ميبينيم كه يك بازيگر همزمان در چند مجموعه بازي كرده است و اين تكرارها براي بيننده جذابيتي ندارد. سحر قريشي كه هم اينك در سريال اينترنتي «پيكسل» به كارگرداني محمد حسين لطيفي بازي ميكند، در گفتوگو با ايسنا با اشاره به اين كه مردم از اين مجموعه استقبال خواهند كرد، گفت: دنياي مجازي جزئي از زندگي مردم شده است و تمامي سنين درگير دنياي مجازي هستند؛ بنابراين ميتوانند اين سريال را به راحتي در گوشي خود ببينند، زيرا زمان هر قسمت اين مجموعه نيز محدود است.
اين بازيگر با بيان اين كه مديريت تلويزيون مدتي است مشكل پيدا كرده، گفت: تلويزيون بايد خط قرمزهايي كه شخصي است و در دين و عرف نيامده است را كاهش دهد. تلويزيون تنها به برخي از بازيگران اجازه بازي در سريالهاي تلويزيوني را ميدهد و گاهي ميبينيم كه يك بازيگر همزمان در چند مجموعه بازي كرده است و اين تكرارها براي بيننده جذابيتي ندارد. او در ادامه گفت: تلويزيون بايد براي بازيگران سينما از طريق قصه عالي و دستمزد به موقع و درست، اشتياق ايجاد كند تا اين بازيگران وارد تلويزيون شوند. زماني كه يك مسوول تلويزيون دستمزد بازيگرش را بعد از چند ماه پرداخت نميكند، بازيگر اشتياقي به كار پيدا نميكند و ميگويد تلويزيون پول ندارد و ورشكست شده است و از تلويزيون دور ميشود. قريشي با بيان اين كه فرهنگسازي به عنوان يك اصل در تلويزيون مطرح است، گفت: جذابيت نداشتن و تكراري بودن داستان سريالها باعث ميشود كه بينندگان زمان خود را براي تماشاي سريالهاي تلويزيون صرف نكنند. اگر مسوولان از شخصي برخورد كردن با بازيگران دست بردارند و جو پشت ميز نشستن را فراموش كنند و برنامهريزي درستي براي توليد برنامههاي جذاب داشته باشند، جوانها به جاي ماهواره برنامههاي تلويزيون را تماشا خواهند كرد.
او افزود: با اين شيوه عملكرد صداوسيما، تنها قشر خاصي از مردم تلويزيون تماشا خواهند كرد و قشرهاي ديگر به رسانههاي ديگري روي ميآورند.
بازيگر مجموعه «پيكسل» با بيان اين كه رفيق بازي در تلويزيون وجود دارد، گفت: برخي عوامل پروژههاي تلويزيوني، رفيق بازي مي كنند و نقشها را به دوستان خود ميدهند، بايد از آنها پرسيد آيا دوستي كه در آن پروژه آوردي لياقت آن نقش و جايگاه را دارد؟ و آيا اين نقش، مناسب او هست؟
او افزود: بازيگرهاي بااستعدادي وجود دارند كه برخي از نقشها در يك پروژه براي آنها مناسب است اما با اين وجود منتظر دعوت به كار شدن هستند.
قريشي با اشاره به نبود مديريت، گفت: اگر مديريت در تلويزيون درست شود، همه مشكلات درست خواهد شد. پيشكسوتها هم از اين وضعيت گله دارند زيرا ميخواهند پروژهاي را شروع كنند اما براي انتخاب بازيگر اجازهاي به آنها داده نميشود.
او با اشاره به اين كه مردم بايد بخواهند تا بازيگر مورد علاقهشان در سريالي بازي كند، گفت: يكي از بازيگران تُرك مدتي قبل از پروژه كاري خود انصراف داد و مردمي كه طرفدار او بودند، جلوي خانه سينماي تركيه جمع شدند و خواستار برگشت آن بازيگر شدند، اين امر نشاندهندهي عشق و مديريت درست است. مردم بايد پشت ما باشند اما مردم هم خسته شدهاند و فيلمها را بيانگيزه تماشا ميكنند.
سحر قريشي در پايان به يكي از كارهاي جديد خود اشاره كرد: اوايل پروژه «پيكسل»، كار سينمايي ديگري به نام «نيوكاسل» به كارگرداني قصابيان را نيز بازي كردم. قصهي اين فيلم بسيار جذاب است و فضايي شبيه به فيلم «مهمان مامان» دارد و اميدوارم به جشنواره نيز برسد. در اين فيلم در كنار نسرين مقانلو و حميد گودرزي بازي كردهام.